sen_Soloscreen_02

ÖSSZETEVŐK

Az okos részletek teszik különlegessé. A szabadalmaztatott SOLIDAY magasság szabályozójával a napvitorla szöge a nap járásához egyedi módon beállítható, így jelölhető ki az árnyékos tér. Kifejezetten fontos ez, mikor a…
ref-soliday-vit1

ANYAGOK

Az ultramodern lézer technológia, melyet a vitorlák anyagának kiszabásánál használunk garantálja az szélek tökéletes lezárását, eltisztázását, továbbá ez gátolja meg a legszélsőségesebb terhelés ellenére is, hogy a vitorla anyaga rojtolódásnak…
ref-soliday-vit3

CHILLsail Napvitorla

Olyan jóleső alatta üldögélni, akár egy árnyékot adó fa oltalmában - a SOLIDAY CHILLsail kifejezetten kellemes beltéri légkört teremt. Ez egy levegős, szellős formatervezésű napvirtorla, mely hozzávetőlegesen 50% mértékben szolgál…

SANDY-RENDSZER

Egyrészt tökéletes védelmet biztosít a nap ellen és óvja a gyermekeket a káros UV-sugárzástól. Másrészről pedig a Sandy-rendszer könnyedén leereszthető közvetlenül a talaj fölé, ezáltal megvédi a homokozókat a különféle…
i-KH2mXfK-4K

KÜLTÉRI FÜGGÖNYÖK

Amikor letisztult építészetről beszélünk, egyre inkább a finom és lendületes vonalvezetés, az ívelt formák jellemzőek, amelyekkel a homlokzatokat és a kültéri építészeti elemeket igyekeznek kihangsúlyozni.
sen_Solozip_00

HOSSZABBÍTHATÓ VITORLÁK

Minőségi életérzést kölcsönző modellek, melyek tűnhetnek úgy, mégsem feltétlenül költséges megoldások! A SOLIDAY most a meghosszabítható napvitorlával divatos megoldást kínál elérhető áron.
THE ART OF SHADE – AZ ÁRNYÉKOLÁS MŰVÉSZETE

Megalkotni álomba illő árnyékolt tereket stílusosan és a tökéletes hozzáértéssel: ez az árnyékolás művészete. A SOLIDAY napvitorla egy brilliáns ötvözete technológiának és formatervezésnek. Ezek nagy felületű nap- és esővédelmi rendszerek az innováció és a letisztultság szerelemgyermekei, melyeknél az alapanyagok minősége, a megfelelő vitorlavásznak kiválasztása, valamint azok kiszabása kulcsfontosságú. A SOLIDAY napvitorlák egyediek mind tervezésüket, mind méretre gyártásukat illetően, így mindenképpen igazodnak a helyi terepviszonyokhoz, beleilleszkednek az építészeti koncepcióba teljességgel eleget téve ezzel az Ön elvárásainak.

Az ÁLOM-ÉLETTÉR művészete

A SOLIDAY ragyogó ötleteket vált valóra a nagystílű külterekben – 85m2 kiterjedésig! Élje meg, váltsa valóra egészen nagyszabású álmait: új étkező és grill terasz társalgóval, vagy esetleg fürdő- és pihenő helyiség napfénytetővel? Mindehhez egy pezsgőfürdő, vagy inkább mégis egy naptól védett sziget a gyermekek számára? Képzelő erejének semmi sem szabhat határt.

A FUNKCIONALITÁS művészete

Napvitorla 0-tól 85 m2-ig, kézi vezérléssel vagy gombnyomásra: ennél egyszerűbb a feltekercselés nem is lehetne! A magasság beállításában sincs semmi ördöngősség, mivel a SOLIDAY rendszerek egy sajátos jellemvonása a nap beesési szögéhez állítható árnyékolás. Különösen hasznos ez a késő délutáni órákban, mikor a nap alacsonyan jár, illetve a rendszer ezáltal kitűnően alakítható a megváltozott látási és időjárásbeli viszonylatokhoz.

A BIZTONSÁG művészete

Szél, vihar, zivatar – a SOLIDAY termékei megbirkóznak ezekkel az erőbehatásokkal. A SOLIDAY szabadalmaztatott napvitorlarendszereinek kifejlesztésében a hangsúlyt a csúcstechnológia, a rugalmasság és a biztonság kapta.

A FORMATERVEZÉS művészete

A SOLIDAY-nél a funkcionális design valamint az innováció kéz a kézben járnak, mint az árnyék és a fény. Éppen ezért a fejlesztés folyamatának fókuszában a minőségi alapanyagok és a formatervezés áll.