Soliday App letöltése

Töltse le a Soliday árnyékoló tervező alkalmazását!
Letöltés

A VÁLLALAT

A SOLIDAY egy bejegyzett védjegye a Plaspack Netze GmbH-nak. A Plaspackot 1973-ban alapították szintetikus és high-tech anyagok gyártójaként. Ma a Plaspack-csoport egy átfogó termékpalettát kínál, sikeresen vetette meg lábát a az ágazat nagy részén az innovációnak és a know-how-nak köszönhetően.

Mi olyan vállalatként tekintünk magunkra, ami a magas szintű innovációt és a sok-sok év alatt megszerzett tapasztalatok technikai szakértelmét ötvözi az ügyfeleink egyéni igényeihez való rugalmas hozzáállással, valamint azok gyors és hatékony kiszolgálásával.

MINŐSÉG, MELY AUSZTRIÁBAN KÉSZÜL

1973 óta gyártjuk termékeinket saját 12000 m2 alapterületű üzemünkben Schwanenstadtban. Több, mint 130 magasan képzett munkatárs gondoskodik róla, hogy termékeink megfeleljenek az általunk támasztott szigorú minőségbeli elvárásoknak, és hogy ezen termékeket folyamatos fejlesztés és tökéletesítés kísérje. Plaspack – Osztrák minőség.

A SOLIDAY, mely cég a napvitorlák területén úttörőnek számít, már a kezdetektől a formatervezésre, a funkcionalitásra, a kényelemre és a minőségi alapanyagokra helyezte a hangsúlyt. A sok év tapasztalata és állhatatos fejlesztési munka hozta meg a SOLIDAY számára, hogy a szabadalmaztatott termékekkel utat törjön magának az egész napvitorla-szegmensben. Ezért vált a SOLIDAY az első olyan gyártóvá, aki összes napvitorla rendszerét választható magasság-állító összetevővel építi be; ennek az újdonságnak köszönhetően kivitelezhető folyamatos árnyékolás-beállítás a nap beesési szögéhez igazodva, ami kifejezetten fontos a koraesti órákban, mikor a nap már alacsonyan jár az égen.

A SOLIDAY egy további újítása a szabadalmaztatott pylon technológia. A pylonok lehetővé teszik a hatékonyabb kifeszítést, valamint megnövelik a napvitorla rugalmasságát is. Ennek következtében a SOLIDAY napvitorlái képesek ellenállni a leírásokban szereplő 40 km/h-nál nagyobb erősségű szélnek anélkül, hogy kár keletkezne bennük.

Megalkotni álomba illő árnyékolt tereket stílusosan és a tökéletes hozzáértéssel: ez az árnyékolás művészete. A SOLIDAY napvitorla egy brilliáns ötvözete technológiának és formatervezésnek. Ezek nagy felületű nap- és esővédelmi rendszerek az innováció és a letisztultság szerelemgyermekei, melyeknél az alapanyagok minősége, a megfelelő vitorlavásznak kiválasztása, valamint azok kiszabása kulcsfontosságú. A SOLIDAY napvitorlák egyediek mind tervezésüket, mind méretre gyártásukat illetően, így mindenképpen igazodnak a helyi terepviszonyokhoz, beleilleszkednek az építészeti koncepcióba teljességgel eleget téve ezzel az Ön elvárásainak.

Az ÁLOM-ÉLETTÉR művészete

A SOLIDAY ragyogó ötleteket vált valóra a nagystílű külterekben – 85m2 kiterjedésig!

Élje meg, váltsa valóra egészen nagyszabású álmait: új étkező és grill terasz társalgóval, vagy esetleg fürdő- és pihenő helyiség napfénytetővel? Mindehhez egy pezsgőfürdő, vagy inkább mégis egy naptól védett sziget a gyermekek számára? Képzelő erejének semmi sem szabhat határt.

A FUNKCIONALITÁS művészete

Napvitorla 0-tól 85 m2-ig, kézi vezérléssel vagy gombnyomásra: ennél egyszerűbb a feltekercselés nem is lehetne! A magasság beállításában sincs semmi ördöngősség, mivel a SOLIDAY rendszerek egy sajátos jellemvonása a nap beesési szögéhez állítható árnyékolás. Különösen hasznos ez a késő délutáni órákban, mikor a nap alacsonyan jár, illetve a rendszer ezáltal kitűnően alakítható a megváltozott látási és időjárásbeli viszonylatokhoz.

A BIZTONSÁG művészete

Szél, vihar, zivatar – a SOLIDAY termékei megbirkóznak ezekkel az erőbehatásokkal. A SOLIDAY szabadalmaztatott napvitorlarendszereinek kifejlesztésében a hangsúlyt a csúcstechnológia, a rugalmasság és a biztonság kapta.

A FORMATERVEZÉS művészete

A SOLIDAY-nél a funkcionális design valamint az innováció kéz a kézben járnak, mint az árnyék és a fény. Éppen ezért a fejlesztés folyamatának fókuszában a minőségi alapanyagok és a  formatervezés áll.