Összetevők

  • by
Egyedi magasság állítás

Az okos részletek teszik különlegessé. A szabadalmaztatott SOLIDAY magasság szabályozójával a napvitorla szöge a nap járásához egyedi módon beállítható, így jelölhető ki az árnyékos tér. Kifejezetten fontos ez, mikor a késő délutáni órákban a nap már alacsonyan, a horizont felett jár.

Szintén kitűnő védelem a privát szféra megóvására.

A szabadalmaztatott SOLIDAY magasságszabályozás révén a napvitorla nem csak a káros UV sugárzástól véd meg, hanem a kíváncsiskodó tekintetektől is.

SNAP-RENDSZER – kényelmes, gyors és biztos

Az új Snap-rendszerrel A SOLIDAY egyszerű és nagyszerű koncepcióval állt elő az állandóra kitelepített napvitorlák üzembe helyezését illetve összecsukását illetően. Mire is jó a Snap-rendszer? A probléma mindig ugyanaz. A hirtelen jött viharok 100km/h vagy nagyobb sebességű széllökéseinek szinte képtelenség, hogy az árnyékolók többségénél kibírják  a rögzítési pontok ezt a terhelést. Ha be is építenek olyan vitorlát, ami képes ilyesfajta erőhatásoknak ellenállni, gyakran a külcsíny rovására történik mindez: különösen széles átmérőjű pylonok, vagy extra drótkábelek, melyek mindegyike a megbotlás veszélyét rejti magában; ez a végeredmény.

Így aztán mi, a SOLIDAY, kitaláltunk, miként lehet az árnyékoló működtetése és üzembe helyezése olyan egyszerű. Az új SOLIDAY Snap-rendszer magában foglal egy forgattyút/ kurbli kart, amellyel a napvitorla egy szempillantás alatt felállítható, akár egy esernyő kinyitása, majd ugyanilyen könnyen összecsukható mindössze 60 másodperc alatt!

KIVÉTELES HAJLÉKONYSÁG

Egy további előnye a SOLIDAY Snap-rendszernek: a hajlékonyság. Rögzíthető akár pylonra (droppole, rozsdamentes acél vagy alumínium oszlopra), akár falra is, bármilyen különösebb erőfeszítés nélkül.

EGY HAJTÓKAR – annyi rögzítési pont, ahányat csak szeretne

Az eltávolítható hajtókar azt jelenti, hogy rendszerenként mindössze elég egy darab belőle. Az összes többi horgonypontnál elegendő, ha beépítésre kerül egy alaplemez rögzítőkampóval (fali rögzítésnél szükséges még egy további rozsdamentes acéllemez is).

A hajtókar kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, mely lehetővé teszi a napvitorla szakszerű kifeszíthetőségét.

Pylon technológia

Extra védelem a váratlan széllökések és zivatarok ellen az intelligens pylon technológiának köszönhetően! A pylonok felelősek a feszítő technológiáért és magáért a napvitorla rugalmasságáért. Egy beépített felspannolt rugó segítségével a vitorla folyamatosan feszes, azonban a kábel enged és a vitorla megereszkedik, amikor a szél sebessége átlépi a 40km/h sebességküszöböt. Ahogy a széllökés megszűnik, a vitrolát ismét automatikusan feszített állapotba hozza a rendszer.

Rozsdamentes acél vagy ultra-tartós anódizált alumínium árbócok

Időtlen, stílusos, elegáns. A Soliday pylon visszafogott, légies vonalai magával ragadóak, masszivitása és anyagának magas ellenállása kiemelkedő. Hasonlóan a windsurf-özők árbócaihoz, a SOLIDAY pylonok automatikusan visszatérnek eredeti egyenes pozíciójukba, még azután is, ha nagy erőhatások érték őket. Megjelenésében mindig szemet gyönyörködtető, a környezeti hatásokkal szemben ellenálló (pl. az úszómedence klóros vize, tengervíz stb.), karbantartása pedig nem is lehetne egyszerűbb.

Droppole

A droppole egy speciális formatervezésű, alumíniumból készült napvitorla oszlop azért, hogy a legmagasabb elvárásoknak is megfeleljen.

A különleges csepp alak 4x erősebb tartást, masszivitást biztosít a kifejtett erő irányában. Állhat egyenesen vagy standard 10 fokos szögben. Minden kábelt és elektromos vezetéket magába a pylonba rejtettünk bele, mely letisztult és meglehetősen egyedi külsőt eredményez.

Teleszkópos árbóc

A rugalmas SOLIDAY teleszkópos pylon egy ötletes alap szintű tartó oszlop beépített magasságszabályozóval. Mérete kicsomagoláskor 2m, hossza 3,5m magasságig növelhető.

Becsavarozható alap

Egyszerű, gyors, letisztult és eltávolítható SOLIDAY pylon alapok. A csavarozott alaphoz megfelelő talaj menti körülmények szükségesek. Kérjük, hogy a részletesebb információkért keresse helyi Soliday szakemberünket, aki örömmel válaszol szakmai kérdésekre és nyújt hozzáértő segítséget.

Beton alap foglalat

A robusztus talaj menti alumínium foglalat egy hüvelyt is tartalmaz, melyeket az alapba szükséges bebetonozni.

Használható: rozsdamentes acél és alumínium árbócokkal

Lecsavarozható lemez teleszkópos árbóchoz
  •  anyaga acél
  • galvanizált és porfestett
  • meglévő talapzatba és alapba rögzíthető
Fali rögzítés
  • anyaga acél
  • fali rögzítéshez
Lecsavarozható lemez

Meglévő talapzatba és alapba rögzíthető.

Használata: Soliday-droppole, rozsdamentes acél és alumínium árbócokkal

BaseCube (Kockaalap)

A BaseCube az oszlopok rögzítésére szolgáló alap abban az esetben, amikor a meglévő körülmények nem tesznek lehetővé másfajta rögzítést.

Nyílt színtéren helyezik el és 900kg ballaszt anyaggal töltik meg. A BaseCube védőburkolata az ön személyes igényeire szabható.

Fali rögzítőlemez

A Soliday oszlopok fali rögzítéséhez.

Használható: Soliday-droppole, rozsdamentes acél és alumínium oszlopokhoz

Horgonylemezek

Magas minőségű rozsdamentes acélból a napvitorlák fali rögzítéséhez.

Droppole hajtókar

Használata egyszerű és kényelmes; a fixálható magasságszabályozása Soliday C/CS rendszerekhez.

Reflektorok

Az éjszakai órákban igazi jelenség a vitorlák alulról történő megvilágítása.

Különféle változatokban érhető el nálunk a 70W teljesítménytől 150 W teljesítményig.

Hangszórók, spotok, ledek, helyi fényforrások stb. stb. A droppole-adapter lehetővé teszi az egyéni igények szerinti kiegészítők beépítését.