Termékek

Az épületek nyílászáróira szerelt árnyékoló szerkezeteket elsősorban energia megtakarítási és esztétikai okok miatt alkalmazzák, az utóbbi években hazánkban is egyre jobban elterjedtek ezek a rendszerek.

A megfelelő, jól átgondolt árnyékolástechnikai rendszerek segítségével jelentős energia megtakarítás érhető el az év minden időszakában és ezen túlmenően a rendszerek jelentősen emelik a felhasználó komfortérzetét, illetve az ingatlan esztétikáját és értékét!

Megfelelő szín, forma és szerkezet kiválasztásával lehetőségünk van bizonyos épületrészek kiemelésére, esetleg – elsősorban a színválasztással – hangulatossá tételére. Árnyékoló szerkezetek közül a fény szabályozásának tekintetében a mozgatható, felhúzható árnyékolók nagyobb szabadságot tesznek lehetővé, ugyanakkor ezek az épületek megjelenését tekintve kevésbé hangsúlyosak.

Lamellás árnyékoló rendszereink tervezésekor arra törekszünk, hogy ügyfeleink épületei optimális védelmet kapjanak a hő, a fény és a nemkívánatos látogatók ellen. A jól megtervezett és megfelelően használt árnyékoló rendszerek segítségével nemcsak megtakarítás érhető el az energiafelhasználásában, de bizonyos rendszereknél jelentősen növelni tudjuk az ingatlan mechanikus védelmét is.

A csúszó és egyéb rendszerű zsalugáterek egyrészt az árnyékolást oldják meg, másrészt jelentősen hozzájárulnak a ház esztétikájához is.

Karos árnyékolóink, napvitorláink, téli kertjeink és üvegezett terasz megoldásaink a kertek, erkélyek és teraszok kihasználtságát növelik meg, a megfelelő rendszer segítségével a legnagyobb kánikulában vagy heves esőben is élvezheti a szabadban való tartózkodás minden örömét.

Az általunk forgalmazott rendszerek minőségi alapanyagokból készülnek, sok évtizedes fejlesztési és gyártási tapasztalattal rendelkező cégek által, így hosszú ideig fogják az Ön és a családja kényelmét szolgálni.

Tudta, hogy a Soliday napvitorla rendszerrel akár 85m2-es területet is le tud árnyékolni?

Élje meg, váltsa valóra egészen nagyszabású álmait: új étkező és grill terasz társalgóval, vagy esetleg fürdő- és pihenő helyiség napfénytetővel? Mindehhez egy pezsgőfürdő, vagy inkább mégis egy naptól védett sziget a gyermekek számára? Képzelő erejének semmi sem szabhat határt.