Hosszabbítható vitorlák

  • by

SOLIDAY RAFF SYSTEM – divatos, kedvező árú

Minőségi életérzést kölcsönző modellek, melyek tűnhetnek úgy, mégsem feltétlenül költséges megoldások! A SOLIDAY most a meghosszabítható napvitorlával divatos megoldást kínál elérhető áron. Az efféle napvédelem nem csak a belső terek, például téli kertek tartozékaként népszerű, hanem külső terek kialakításban is kedvelt kiegészítő. Egy acél sodrony mentén a vitorla részben vagy teljes egészében megtoldható legfeljebb 4 m hosszúsággal pályánként.

MAGAS SZÍNVONAL, HOSSZÚ ÉLETTARTAM

Más hagyományos meghosszabbítható árnyékolórendszerekkel szemben a SOLIDAY kiemelkedően megbízható, magas minőségű napvitorlarendszereket kínál.

Egy ötletes szerkezet felel a kábel feszességéért, amely alapvetően ellenállóvá is teszi a rendszert a széllel és az időjárással szemben.

FOLYTONOSAN FINOMHANGOLHATÓ ÁRNYÉK

Egy strapabíró csigarendszer segítségével a SOLIDAY meghosszabbítható napvitorlája kézzel könnyedén üzembe helyezhető vagy összecsukható.

HOZZÁÉRTŐ TERVEZÉS

Az ideális megoldás megtalálása érdekében a szakavatott tervezés kulcsfontosságú. Velünk kiemelkedő segítséget kap napvitorlára szakosodott kollégáinktól egészen a tervezés folyamatától a beépítésen át a karbantartásig; álom-napvitorlájának megszületését garantáljuk.

NAPVITORLA TEXTILEK SZÉLES VÁLASZTÉKA

Nekünk, a SOLIDAY számára az alapanyagaink minősége érték.

A napvitorla textilek magas minőségűek kell, hogy legyenek, valamint meg kell felelniük változatos elvárásoknak attól függően mi célból kerülnek beépítésre. Nálunk megtalálja a tökéletes vitorlatextilt, legyen óhaja bármi – széles színválasztékban, az időjárás viszontagságainak ellenálló minőségben.