Kültéri függönyök

  • by

Amikor letisztult építészetről beszélünk, egyre inkább a finom és lendületes vonalvezetés, az ívelt formák jellemzőek, amelyekkel a homlokzatokat és a kültéri építészeti elemeket igyekeznek kihangsúlyozni.

A SOLIDAY kültéri függönyei e téren tökéletes választás lehet:újító szellemű és szemkápráztató. Ízléses és korszerű árnyékolástechnikai megoldás, mely a privát szféra védelmére is nagyszerű megoldás.

FÜGGÖNY SÍNEK

Ebben az esetben az átlátszó függönyszalag (beépített függönykarikákkal/akasztókkal) a felső szél visszájára varrással rögzül. Ez az alsó varrásba fűzött függönysúllyal együttesen lehetővé teszi az anyag hullámzását. Immáron a hagyományos ponyvatető vagy zsalugáter helyett egy kecses, könnyed kültéri függöny táncolhat a lágy szellők fuvallatára.

ACÉL SODRONY / KÁBEL / ZSINÓR

Ebben a variációban a függöny felső részén a magas minőségű, rozsdamentes acélból készült fűzőlyukak/ringlik 25 cm-ként helyezkednek el és biztosan tartanak a kábelről függeszkedve. A sodronyt egy feszítőcsavar húrként húzza feszesre, így eredményez stabil tartást.