Munkáink

ÖSSZETEVŐK

  • by

Az okos részletek teszik különlegessé. A szabadalmaztatott SOLIDAY magasság szabályozójával a napvitorla szöge a nap járásához egyedi módon beállítható, így jelölhető ki az árnyékos tér. Kifejezetten fontos ez, mikor a késő délutáni órákban a nap már alacsonyan, a horizont felett jár.

ANYAGOK

  • by

Az ultramodern lézer technológia, melyet a vitorlák anyagának kiszabásánál használunk garantálja az szélek tökéletes lezárását, eltisztázását, továbbá ez gátolja meg a legszélsőségesebb terhelés ellenére is, hogy a vitorla anyaga rojtolódásnak induljon.

CHILLsail Napvitorla

  • by

Olyan jóleső alatta üldögélni, akár egy árnyékot adó fa oltalmában – a SOLIDAY CHILLsail kifejezetten kellemes beltéri légkört teremt. Ez egy levegős, szellős formatervezésű napvirtorla, mely hozzávetőlegesen 50% mértékben szolgál árnyékkal.

SANDY-RENDSZER

  • by

Egyrészt tökéletes védelmet biztosít a nap ellen és óvja a gyermekeket a káros UV-sugárzástól. Másrészről pedig a Sandy-rendszer könnyedén leereszthető közvetlenül a talaj fölé, ezáltal megvédi a homokozókat a különféle szennyeződésektől, mint például levelektől és ágaktól, állati eredetű hulladéktól és így tovább – egyszóval ő a tökéletes homokozó fedés!

KÜLTÉRI FÜGGÖNYÖK

  • by

Amikor letisztult építészetről beszélünk, egyre inkább a finom és lendületes vonalvezetés, az ívelt formák jellemzőek, amelyekkel a homlokzatokat és a kültéri építészeti elemeket igyekeznek kihangsúlyozni.

HOSSZABBÍTHATÓ VITORLÁK

  • by

Minőségi életérzést kölcsönző modellek, melyek tűnhetnek úgy, mégsem feltétlenül költséges megoldások! A SOLIDAY most a meghosszabítható napvitorlával divatos megoldást kínál elérhető áron.